Το όραμα μου

Αγαπώ στ’ αλήθεια πολύ αυτό που κάνω και αισθάνομαι ευλογημένη που μπορώ να βοηθήσω κάθε άνθρωπο που έχει προβλήματα, και ίσως έχει δοκιμάσει πολλούς άλλους τρόπους χωρίς αποτέλεσμα.

Κάθε σύμπτωμα, κάθε πάθηση, είναι για μένα μια νέα πρόκληση που την αντιμετωπίζω με πάθος και ενθουσιασμό.

Η δέσμευσή μου είναι να είμαι πλήρως αφοσιωμένη. Υπηρετώ με σεβασμό και κατανόηση τον κάθε θεραπευόμενο, γιατί πιστεύω ότι κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός και έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να προσφέρω αποτελεσματική και εξατομικευμένη θεραπευτική φροντίδα στον κάθε ασθενή. Εδώ σχεδιάζουμε προσεκτικά την κάθε θεραπεία ώστε να απευθύνεται αποκλειστικά στις προσωπικές ανάγκες του.

Βελονισμός Αθήνα - Βάρη - Νότια προάστεια - ABOUT
Βελονισμός Αθήνα - Βάρη - Νότια προάστεια - ABOUT
Βελονισμός Αθήνα - Βάρη - Νότια προάστεια - ABOUT

Λίγα λόγια για μένα

Ξεκίνησα σπουδάζοντας  γραφιστική και συνέχισα με 5ετείς σπουδές στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, απ΄ όπου πήρα με άριστα το πτυχίο μου στη ζωγραφική. Στα επόμενα χρόνια ασχολήθηκα επίσης με αγιογραφία, κοσμήματα, σχεδιασμό ρούχων, χωρίς παράλληλα να σταματήσω να διαβάζω, να ψάχνω και να έχω μια τεράστια περιέργεια να κατανοήσω τον κόσμο που μας περιβάλλει.

Οταν γεννήθηκε η κόρη μου, και ενώ ήταν περίπου 4 μηνών, ένιωθα εξαντλημένη, είχα επιλόχεια κατάθλιψη, κούραση, αϋπνία, ημικρανίες και άλλα πολλά. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί και ένα αυτοάνοσο που δεν θεραπευόταν με ό,τι φάρμακο κι αν δοκιμάστηκε, και με ταλαιπωρούσε επί σειρά μηνών. Η πρόγνωση ήταν, ότι θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει μόνο του, σε 5 με 10 χρόνια.

Κάπου εκεί, ένας φίλος πρότεινε τον βελονισμό, με τον οποίο όχι μόνο πέρασε σε 20 μέρες, αλλά και όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα υποχώρησαν ή εξαφανίστηκαν μετά από κάποιες θεραπείες, κι επιπλέον απέκτησα καλύτερη διάθεση, άρχισα να κοιμάμαι καλά και να νιώθω πιο ξεκούραστη. Αυτό με εντυπωσίασε τόσο πολύ που, μετά από λίγα χρόνια ξεκίνησα, η ίδια,  σπουδές στην κινέζικη ιατρική. 

Βελονισμός Αθήνα - Βάρη - Νότια προάστεια - ABOUT

Σπούδασα στο Natural Health Science Βασική Θεωρία Κινέζικης Ιατρικής, και μετά συνέχισα με τριετείς σπουδές στην AOM  “Academy of Oriental Medicine – Ancient and Classical Chinese Medicine”, απ’ όπου πήρα το πτυχίο μου στο βελονισμό, έχοντας επίσης ολοκληρώσει 400 ώρες κλινικής πρακτικής.

Εχω παρακολουθήσει  σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως:

  • Si Yuan – Balance Method Acupuncture 
  • Αισθητικός Βελονισμός προσώπου – Cosmetic acupuncture
  • Stems and Branches
  • 5 Elements acupuncture  

Είμαι μέλος του Ελληνικού Συλλόγου Βελονισμού και Κινέζικης Ιατρικής.

Παράλληλα μαθαίνω την κινεζική γλώσσα και συνεχίζω να σπουδάζω πάνω σ’ αυτό το ανεξάντλητο αντικείμενο.    

Pin It on Pinterest

Καλέστε μας