Καθυστερημένη περίοδος; Υπάρχει λύση!

Καθυστερημένη περίοδος ; Υπάρχει λύση!

Ένας ακόμα λόγος που αγαπώ τη δουλειά μου είναι γιατί με κάνει πολύ χαρούμενη.
Όπως σήμερα που έμαθα ότι μία θεραπευόμενη, που είχε σχεδόν 2 μήνες καθυστέρηση στον κύκλο της, μετά από την χθεσινή 2η συνεδρία βελονισμού, σήμερα το πρωί αδιαθέτησε.
Χρησιμοποιήσαμε βελονιστικά σημεία στο σώμα και στο αυτί. Eπίσης moxa (είναι το φυτό Artemisia vulgaris που καιγόμενο μεταφέρει θερμότητα και δρα θεραπευτικά).
Η αστάθεια στον κύκλο είναι ένα συχνό φαινόμενο, το οποίο δεν έχει απαραίτητα να κάνει με την ηλικία. Από την οπτική της κινέζικης ιατρικής, μπορεί να οφείλεται σε πολλά και διαφορετικά αίτια: ανεπάρκεια αίματος, στάση αίματος, συσσώρευση υγρασίας, κρύο στη μήτρα κ.α.
Πολύ συχνά τα αίτια είναι και συναισθηματικά. Όπως π.χ. καταπιεσμένος θυμός, άγχος, θλίψη. Είτε είναι σωματικά, είτε είναι συναισθηματικά τα αίτια, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: Η φυσιολογική ροή της ενέργειας στο σώμα παρεμποδίζεται και ο κύκλος καθυστερεί.
Στην κινέζικη ιατρική έχουμε τη λύση και είναι φυσική, ανώδυνη και χωρίς φάρμακα και παρενέργειες.
Μελίνα Σταματίου

Μελίνα Σταματίου

θεραπεύτρια

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να προσφέρω αποτελεσματική και εξατομικευμένη θεραπευτική φροντίδα στον κάθε ασθενή. Εδώ σχεδιάζουμε προσεκτικά την κάθε θεραπεία ώστε να απευθύνεται αποκλειστικά στις προσωπικές ανάγκες του. [περισσότερα…]

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να νιώθεις καλά. Βρες τρόπους να νιώθεις καλά. Αναζήτησε ευκαιρίες να εκτιμήσεις πράγματα. Θυμήσου, είσαι πρωταγωνιστής μόνο στη δική σου ζωή. Η κίνηση είναι υγεία, η στασιμότητα ασθένεια.

 Κάθε αλλαγή εξαρτάται από εσένα. Ο δρόμος των χιλίων μιλίων, ξεκινάει με ένα βήμα.

Pin It on Pinterest

Καλέστε μας