Βελονισμός για άγχος, θυμό, θλίψη, φοβίες;

Και βέβαια!
Ο βελονισμός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος θεραπείας, με εξαιρετικά αποτελέσματα και στα συναισθηματικά προβλήματα.

Κι αυτό γιατί, από τη σκοπιά της κινέζικης ιατρικής, αυτά προκαλούνται συνήθως από μπλοκάρισμα – στασιμότητα, ή ανεπάρκεια της φυσιολογικής ροής της ζωτικής ενέργειας (Qi) στο σώμα.

Οταν το Qi δεν ρέει σωστά, δεν καταφέρνει να θρέψει επαρκώς τα όργανα και τα συστήματα. Ετσι, αυτό έχει αντίκτυπο και στο συναισθηματικό επίπεδο, καθώς στην κινέζικη ιατρική, σώμα και νους είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.

Με τον βελονισμό, τονώνουμε τη ζωτική ενέργεια και διορθώνοντας τις ανισορροπίες, διαλύουμε τα μπλοκαρίσματα και απελευθερώνουμε σώμα και πνεύμα συγχρόνως. Χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες, που εισέρχονται σε ορισμένα σημεία κατά μήκος των μεσημβρινών, αποκαθίσταται η ροή με αποτέλεσμα τη φυσική θεραπεία.

Μελίνα Σταματίου

Μελίνα Σταματίου

θεραπεύτρια

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να προσφέρω αποτελεσματική και εξατομικευμένη θεραπευτική φροντίδα στον κάθε ασθενή. Εδώ σχεδιάζουμε προσεκτικά την κάθε θεραπεία ώστε να απευθύνεται αποκλειστικά στις προσωπικές ανάγκες του. [περισσότερα…]

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το να νιώθεις καλά. Βρες τρόπους να νιώθεις καλά. Αναζήτησε ευκαιρίες να εκτιμήσεις πράγματα. Θυμήσου, είσαι πρωταγωνιστής μόνο στη δική σου ζωή. Η κίνηση είναι υγεία, η στασιμότητα ασθένεια.

 Κάθε αλλαγή εξαρτάται από εσένα. Ο δρόμος των χιλίων μιλίων, ξεκινάει με ένα βήμα.

Pin It on Pinterest

Καλέστε μας